I kalendern nedan kan du boka rosenbehandlingar på Tullportsgatan 4 i Nyköping (ingång från Sankt Annegatan). Jag erbjuder just nu elevbehandlingar för 350 kronor. En behandling tar ungefär 50 minuter.

Hittar du ingen tid som passar dig? Skicka ett mejl till info@VeroUnika.se så hittar vien tid som fungerar för oss båda. Ge gärna förslag på tider och skriv med ditt telefonnummer i mejlet.

Det går också att få behandling hemma hos mig mellan Björnlunda och Aspa. Skicka ett mejl till info@verounika.se om du är intresserad av det alternativet.

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
- Bokningsbar tid
06
- Bokad

Jag utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut gällande coronaviruset (covid -19). Om du så önskar bär jag ett genomskinligt skyddsvisir för ansiktet under hela eller delar av behandlingen.

OBS! Känner du dig det minsta sjuk eller uppvisar även milda symptom ska du inte komma. Sena avbokningar på grund av sjukdomssymptom debiteras inte. Avboka genom att skicka ett sms till 070-488 38 89. Avbokning av annan anledning måste göras minst 24 timmar innan den bokade tiden.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor.