Behöver du hjälp att uttrycka ditt budskap i ord? Eller kanske bara någon som tittar igenom den text du redan har skrivit? Jag hjälper dig och ditt företag med texter till din hemsida, tryckt material eller återkommande nyhetsbrev. Jag tar mig också an frilansuppdrag från tidningar och myndigheter.

Det kan till exempel se ut så att vi för ett samtal om vad det är du vill uttrycka, vad som är viktigt för dig att lyfta fram för att sälja din tjänst eller vara. Tillsammans hittar vi det som är unikt för just dig, och jag hjälper dig att formulera det på ett sätt så att andra förstår vad det är du erbjuder.

Det kan också vara så att du redan har skrivit en färdig text men inte är riktigt nöjd med resultatet och behöver någon som tittar på den ur ett journalistiskt/litterärt perspektiv. Eller så är du helt nöjd med din egen text men vill försäkra dig om att allting är korrekt och att den därmed gör ett professionellt intryck.

Jag gör också korr- och närläsningar av längre texter: Har du till exempel ett manus du vill skicka till förlag eller ge ut själv men vill vara säker på att språket är korrekt först är du välkommen att kontakta mig.

Jag hjälper dig också med översättningar till svenska från engelska, spanska, franska och norska.

Jag har flera års erfarenhet av att arbeta som journalist, både som anställd och som frilans, liksom flera år av kurser i litterärt skrivande bakom mig. Jag kan text. Och jag vill gärna dela med mig av mina kunskaper.

Kontakta mig för mer information och kostnadsförslag.